Binnen onze vereniging is een aantal leden actief op het gebied van opvoeding, opvang en verzorging van honden in het algemeen.
Vakmensen die vanuit de liefde voor de hond op een professionele en enthousiaste wijze hun vak uitoefenen. En die tevens ook iets extra’s voor de leden van de rvTT willen betekenen. Soms op de achtergrond als adviserend naar het bestuur en/of fokkers en soms heel actief op de voorgrond.

Leden waar we met recht trots op kunnen zijn en waarom wij ze graag extra aandacht willen geven!!


Hondenopvang Dropdop

Hondenopvang Dropdop

Welkom bij hondenopvang Dropdop, gevestigd in Capelle aan den IJssel.
Het team van hondenopvang Dropdop stelt zich hierbij aan u voor:

Van links naar rechts ziet u dochter Jessie van 13, Leoniek Vos met daarvoor Tibetaanse terriër Enya, Remco Vos en zoon Collin van 11.
Verder wonen er in dit gezin twee katten een Senegal papegaai en een dwergpapegaai. Samen zetten wij ons in om uw hond(en) een fijne tijdelijke warme mand te bezorgen tijdens uw afwezigheid.

We bieden kleinschalige hondenopvang voor één, maximaal twee kleine en middelgrote honden in huiselijke sfeer. De honden gaan gemiddeld vier keer per dag naar buiten voor een wandeling en hebben de gehele dag  de beschikking over de tuin.

2Mocht uw hond niet met katten kunnen omgaan dan verhuizen onze heren katers vanzelf naar de bovenverdieping.

Omdat ik een huismoeder ben met grotere kinderen heb ik alle tijd voor de persoonlijke verzorging van uw hond. Van spelen tot vachtverzorging.


Gevestigd in Gouda.
We verzorgen opvoedcursussen, sportcursussen, maar ook themacursussen. Regelmatig zijn er workshops zodat u kennis kunt maken met één van onze hondensporten of met één van onze thema’s.
Jaarlijks organiseren wij onze Open Dag in september en zijn we op de Goudse Hofstedendagen aanwezig