FAMILIE FUN DAG – zondag 24 september 2017


AANMELDEN KAN HIER


Het bestuur heeft in samenwerking met o.a. KV Nieuwegein een geweldig programma kunnen maken voor onze Familie Fun Dag!

Wat mag men verwachten op deze dag?
De ontvangst zal zijn tussen 10.00 en 10.30 uur.
De activiteiten starten om 10.30 uur.

Uiteraard zal er gedurende de dag de OLYMPIADE plaats vinden voor de strijd om de titel Beste Tibetaan 2017, de fantastische Wisselbeker en eeuwige roem voor leden van de rvTT.

Daarnaast kan men deelnemen aan diverse WORKSHOPS:

Een team van KV Nieuwegein staat klaar om samen met jullie Tibetanen diverse onderdelen van behendigheid, obedience en nog meer te ervaren.

Bianca van Horsen geeft nog een korte workshop vachtverzorging en is verder de hele dag aanwezig voor hulp, tips en trucs.

Waar we bijzonder blij mee zijn is de aanwezigheid van dierenarts en holistisch dierenarts Odette Radier. Zij zal in een korte workshop uitleg geven over een aantal alternatieve behandelingen (bijv.acupunctuur) en zal op verzoek en tegen betaling uw hond titeren.  De uitslag is nog dezelfde dag bekend. Indien nodig kan zij ook vaccineren. Hieraan zijn wel kosten verbonden. Leden rvTT betalen €30,00 en niet leden €35,00 per titer.

En last but not least: men kan de eigen hond laten aankeuren, maar dan wel bij een internationale en bevoegde keurmeester voor ons ras, de altijd vriendelijke José Zijlmans.
De uitslag zal worden weergegeven in een officieel document, dat bij eventuele fokplannen verplicht is bij onze vereniging. (Alleen bij fokplannen moet de hond te tijde van de keuring minstens 1 jaar oud zijn). Deze aankeuring is voor leden rvTT gratis, niet leden betalen €7,50 per aankeuring.

En alsof het nog niet genoeg is: in de lunchpauze is er gelegenheid om met je eigen hond op de foto te gaan. De professionele fotograaf Bonjoy-Shots heeft een ministudio opgebouwd. Elke deelnemer ontvangt 1 gratis foto!!!
Later kun je foto’s digitaal downloaden tegen een zeer kleine vergoeding voor de fotograaf. Zij zullen ook foto’s maken van de diverse activiteiten.

De dag zal om 16.30 uur geëindigd zijn.

De toegangsprijs voor deze geweldige dag is

leden rvTT en hun gezinsleden:  € 10,00 per hond
niet leden en hun gezinsleden:   €15,00 per hond 

Iedereen is van harte welkom op deze feestelijke dag! Vergeel alleen niet om het inschrijfformulier geheel in te vullen.
De inschrijving sluit op 17 september 2017.


AANMELDEN KAN HIER